Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Havi tv műsor

Cikkek

Gyorshír

2008.07.18

Hétfőn lesz a filmmúzeumon a The Outlow című western. Érdemes megnézni, hiszen nagy nevek szerepelnek benne. Ma volt az Út Santa fébe című film. Benne, Erol Flynn, és Ronald Raegen játszotta a szerepeket.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Havi tv műsor | Hozzászólások: 0

Volt Uri műsora...

2008.03.30

Tegnapvolt Uri Geller új műsora a Kiválasztott. Nekem tetszett. Remélem sokan láttátok. Bár nekem a kanál nem repült le ía tévéről! :) Jövő héten is fog lenni. Jó szórakozást hozzá. Egyébként tegnap a kígyós jelenet, szerintem szélhámosság volt, mert nem hinném hogy egyenes adásban ilyet meg mernek csinálni. Jó szórakozást nyújt ez a műsor, bár én nme hiszem el hogy iylenekléteznek. Mármint ilyen mentalisták...
 

Tv-s hírek!

2008.03.04

Márciusban, a széf című műsor váltotta a legyen ön is milliomost. A grace klinika Március 11.-én tér vissza. A szellemekkel suttogót is levették a tv2-ről, most egy másik műsor fut a helyén. A tűzvonalbant vasárnap 603 ezer néző látta, ami egy közepes produkciót jelent. Hamarosan a tv2-n beindul az igazság ára című műsor 22 órakor. A műsorvezető pedig a fogyishow házigazdája lesz. Egyenlőre ennyit. Jelentkezek egy hét múlva, friss tv-műsorokkal.