Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek, Cikkek

Cikkek

Gyorshír!(53)

2008.06.11

Augusztus közepén jelenik meg a Xena dvd-n! A kojak is ilyen tájt... Amerikában bemutatták az Indiana Jones 4. -et, ami hatalmas kaszasiker lett. Hazánkba még nem tudni mikor jön!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 0

Gyorshír!(50)

2008.05.17

Megjelenik dvd-n a Kojak című sorozat, amelyik a 70.-es években nagy siker volt. Ezenkívül sok sorozat és film is jön a nyário szezonra... :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 0

Gond a TV2 adónál!

2008.04.17

Nagyon nagy gond van a TV2-nél. Az előző héten az RTL nagyon szétverte a sorozatait, így már nem lesz trónfosztás. Vajon mi lehet ennek a gyors változásnak az oka??? Talán a műsorsávok váltogatása??? Szerintetek?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 2

3.évad...Elég ennyi?

2008.04.17

Ilyenre is rég volt példa. Nem elég hogy megcsináltak egy egész fain 2. évadot, arról szólnak a hírek, hogy lesz 3. évad is! És hogy miről beszélek?! Természetesen egy magyar krimisorozatról, a tűzvonalban című műről!!!! Ez jó hír, mert bevallom én is mindig nézem. Ui:... Ha már tűzvonalban, akkor nem hagyom ki, hogy vasárnap nema  megszokott 20 órai kezdettelk lesz, hanem egy órával később Antal Imruska miatt. Ya, és ez 6 hétig így fog húzódni. Ha tényleg összejön a harmadik évad, akkor az Szeptemberben kerül adásba. Egyébként nagyon jól tartja magát a sorozat nézőszáma is. Szterintem sokan szeretik a sorozatot, és a fiatal korosztálynál is egyre népszerűbb lesz. Kitudja, lehet hogy ez lesz a magyar akcófilmek úttörője, majd meglátjuk...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 0

Újabb sikerfilmek dvd-n!

2008.04.04

Kiadják május.-6 -án két régi sorozatot. A klinikát, és a Guldenburgok öröksége című sorozatok 1 évadját. Darabja 4790.-forintba fog kerülni. Ha már régi sorozatok, akkor Az Ondedin család is kijön 5 dvd-n az első évad.

 

Lesz Heroes!

2008.04.04

Szeptember3.-án tér vissza a heroes, egy 3 órás epizóddal. Úgy tervezik hogy 30 epizódot forgatnak le. Bővebb információ,,, http://www.imdb.com

Egyéábként érdemes mostanság körbenézni az amazon.com-on, mert elég jó árú cuccok vannak rajta. Úgyhogy hajrá!

 

Jericho dvd-n jön!

2008.04.02

A második évad Június 17.-én fog kifutni. Nagyoban függ majd az eladásoktól a sorozat jövője. Szóval vegyétek sokan.

 

Gyorshír

2008.04.02

A H2O című sorozat folytatódik a 2. évaddal. Úgyhogy fanok, lehet élesítenia  felvevőket!

 

Tűzvonalban összefoglalás!

2008.03.30

Új színész került tűzvonalba! Névszerint Kéry Kitti. Még a kéthéttel ezelőtti afdásban megismerkedhettünk vele. Nagyon elragadó mosolyával. Nem éppen rosszul mutatkozott be, éppen amikor kiszált roncsderbis trabantjából, felbuktatott egy bűnözőt, és megbilincselte. Egyébként az új csaj a sorozatbeli Kriszta helyére kerül, mely kiszáll a sorozatból öccse halála miatt. Kéry már több színdarabban megmutatta, hogy a filmezés az ő világa.
 

4.évad Prison break?

2008.03.30

Úgy tűnik lesz Prison Break 4. season. Bár nem tudni, de szinte bizonyos. De senki se vegye bizutosra, mert bármi megeshet. Ez amolyan pletyka! :)