Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek, Cikkek

Cikkek

Gyorshír!

2008.03.30

Rene Zerlwelger eladta a házát, így "hajléktalan" lett. Bár szerintem nem fog éhen halni! XD

 

Itt a tavasz!

2008.03.18

Itt a tavasz áll a bál...Tartja a közmondás. Szó szerint így van. Mostanság nagyon el vagyok havazva, ezért hanyagoltam is az oldal szerkesztést. De ami késik nem múlik. Tehát holnaptól nyomatom a friss híreket, képeket. Mégeygszer elnézést hogy hanyagolva voltb az oldal. Ez holnaptól nem így lesz. Egyébként nagyon köszönöm hogy már több mint 1000 voltatok.

 

Amazing Stories, egy régi sorozat

2008.03.04

Új kiadó, egy tök régi sorozat. Nem éppen jó párosítás, de ha a Amazing stories-ről van szó, akkor már más a helyzet. Bizony, bizony. A röpke 20 éves sorozat első évadját, 4 korongon dobják piacra A rendezők között ott van Clint Eastwood, Steven Spielberg és Kevin Costner is. Nagyon jó nevek, garantáltan nagyon jó sorozat. Azt kifelejtettem, hogy az első évad 24 epizódot tartalmaz, és várhatóan év végén kerül piacra. Gyüjtsétek a pénzt, mert megéri.

 

Mo. bejegyzések!

2008.02.29

A TV2 egyik sikersorozata, az NCIS simán, százezrekkel lealázza az Rtl klubbon futó aktuális mozikat. A doktor House is legyőzi mindig a Miami helyszínelőket. A legmegdöbbentőbb viszont az, hogy a tűzvonalban alig félmillió nézőt vonzott a televízió elé. Hát igen, nem jósolnák neki 3. évadot, sajnos! :P De azért ne is temessük, mert a pokolból, még a fénybe juthat, és megdicsőítheti a magyar sorozatgyártást. A supernatural, tartja rossz formáját. A Lost viszont az egyik bukásra írtélt sorozat, Magyarországon.

 

Bourn IV.??? Megeshet hogy elkészül...

2008.02.27

Nos úgy néz ki, igen! A Cinematical illetve a Variety szerint a Universal folytatni kívánja a sikeres Bourne franchise-t. Pedig néhány hónapja Damon és Greengrass még úgy nyilatkoztak, hogy nincs többé Bourne. Matt Damon pedig egyenesen kijelentette, hogy semmilyen más esetben nem, csak akkor hajlandó visszatérni, ha Greengrass-szel dolgozhat. Nos a dolog megvalósulni látszik, mivel újra az extrém kamerarángatások nagymestere fogja rendezni Matt Damon-t. Persze gondolom - a bekasszírozott 400 millán kívül - a döntésben az is közrejátszott, hogy a Bourne Ultimatum nem csak rendkívül népszerű movie lett, de három Oscar-t is bezsebelt most hétvégén.

 

Terminátor finale--- Reszkess Európa

2008.02.27

Terminator the Sarah Connor Cronicles. Nagyon kis ütős évad lett ez. De, elérkeztünk az utolsó epizódhoz, számszerint a 9. darabhoz. Az alkotók nagyon ütős előzetest vágtak össze. Nem sokaKépt írtam erről a sorozatról, mert még csak Amerikában fut. De bízzunk benne hogy megéri a II. évadot is. Negativitásnak annyit, hogy szerintem szép Lena Headey, meg a sorozatban már nagyjából elviselem, de rossz casting döntés volt. Főleg a narráláshoz a hangja.Tehát ne feledjétek, csekkoljátok a Terminatort. Elég ütős lessz... :)

 

Színes Oscar várható

2008.02.23

Élénk színek, ragyogó ékszerek és istennői elegancia: divatszakértők szerint ez lesz a trend az idei Oscar-gálán. Inspiráló divatbemutatót tartottak tegnap Los Angelesben: Patty Fox, az Oscar-gála divatkoordinátora ismertette, milyen ruhakölteményekben vonulhatnak fel a hírességek a vörösszőnyegen, és milyen trendek lesznek idén a legmeghatározóbbak a díjátadón. "A divat az egyik legfontosabb összetevője az Oscar-díj gála ragyogásának, és az emberek kíváncsiak arra, mit viselnek majd a kedvenceik a vörös szőnyegen" - mondta Fox. "Ráadásul ezek a trendek a hétköznapi viseleteket is befolyásolják, sőt, a legtöbb ruhát rengetegen lemásolják."
 

Megjelent a Regenezis dvd-n!

2008.02.20

Mint azt már tudósítottam nektek, már itthon is kapható dvd formátumban kanada legnépszerűbb sorozata a ReGenezis. Az itthon és kint is a harmadik évadában járó Regenesis 13 részes első évada 4 külön megvehető, 990 forintos DVD-n jelenik meg. Extra gagyi kiadásban. Extra semmi. Magyar han 2.0. A magyar dvd piac-tól, már megszokhattuk...Ha nem ismernéd, akkor megveheted mert a sorozat nálam a top 10-ben benne van. Ajánlom nektekj is. Egyébként mitb szóltok ahoz hogy egyre több film, sorozat jelenik meg Magyarországon is. Ma kaptam a hírt, hogy véget ért a formátumháború. Ugyanis a Toshiba leákll a Hd dvd forgalmazásával, és így csak a blue ray lesz hatalmon. De az is megeshet hogy másik formátum diadalmaskodik. Meglátjuk, de bízom benne hogy a dvd egy darabig nem megy ki a divatból. :)
 

Tegnap volt a Hazafi

2008.02.17

Tegnap vetítette az RTL klubb a Hazafi című filmet, melyben Mel Gibson, Heath Ledger nyújtotta a főszerepet. Számomra, így másodszorra megnézve, nagyon drámaian hatott. Nem tetszett amikor minden házat porig égettek! Sok volt benne a fölösleges párbeszéd. De a korhű jelmezek kifejezetten jól hatottak rá. Egyszóval jó is volt meg nem. Nektek tetszett? Írjátok meg.

 

Nálam 10/7

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 1

Dvd.-özön januárra és februárra is!

2007.12.21

Január!

Színfalak mögött 1. évad, Buffy a vámpírok réme 1. évad, Csillagközi rombolóü nminisorozat, Doktor house 2. évad, Miami vice 1. évad, a drót 4. évad, Ally McBeal 1. évad!

 

Jó filmnézést! Garantáltan az fog lenni...!XD

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek, Cikkek | Hozzászólások: 0