Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszöntő!

Cikkek

Itt az ősz!

2008.11.15

Itt az ősz, ezért új arculatot öltött a filmcsillag. Egy modernebb ősziesebb változat. Remélem tetszik nektek. Amint már előbb említettem, holnaptól sok lesz a friss!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Köszöntő! | Hozzászólások: 0

Megdőlt!!!

2008.04.28

Jelentem, megdőlt az eddigi csúcs. Még márciusban 849 ember volt fent, most Április vége fele már átlépte, és ebben  percben 853 ember volt fent. Köszönöm nagyon szépen. Hamarosan teszek fel frisseket. Bocs hogy egy darabig nem volt, de én se érek rá mindig. Egyébként már 2500 látogató volt fent az oldalon 4 hónap alatt. Köszönöm, köszönöm!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Köszöntő! | Hozzászólások: 0

Danke, danke schön!

2008.02.18

Köszönöm szépen, hogy tegnap megdőlt a rekord. Idetévedt a 200. látogató is. Nagyon megköszönöm nektek, ezt a látogatást, ugyanis van mégegy jóhírem. Tegnap előtt, szombaton voltak eddig a legtöbben. Számszerint 17 ember kereste fel a filmcsillagot. Eközben még lehet pályázni hírfordítónak az e-mail címen. Új dizájn van, remélem tetszik nektek ez az azúr kék színezet. Ezentúl rengeteg kép lesz, és jön holnap majdf a hírzuhatag. Nemsokára itt az Oscar. Meglhet írni, hogy ki kinek szurkol, ki a kedvenced, vagy csak a véleményed ezzel kapcsolatban. Írjatok léccike a kommenteket.    Új sorozatok lesznek a TV2-n. Ha valaki figyelmesen követi a műsorokat, az láthatta hogy 2-3 új vetélkedőt rakott be a csatorna. A doktor House továbra is a csúcson van, a Lost azonban múlthéten majdnem elcsípte, mint ahogy arról már beszámoltam. Na egyelőre ennyit. Érezzétek jól magatokat, és jóéccakát. Holnap ne feledjétek rengeteg frii. Bye, Bye...
 

Rengeteg friss

2008.02.16

Rengeteg frissítés történt a mai nap alkalmából. Az oscar díjasok, magyar filmek, sztárpletykák témakörökben is megtalálható új cikk. Már említettem, az Oscar gálát a FILMCSILLAG is közvetíteni fogja itt írásosan. Új e-mail címen leszek elérhető. Aki jönne híreket lefordítani az a filmcsillag@vipmail.hu címen leszek elérhető. Tehát kezdje az új hónapot is a filmcsillaggal. Garantáltan nem bánja meg.

 

e-mail cím: filmcsillag@vipmail.hu

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Köszöntő! | Hozzászólások: 0