Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárpletykák

Cikkek

Paris Hilton filmben?

2008.04.06

A blikk nevű újság információi szerint, Paris Hilton a botrányos színésznő, a szökés című sorozatban fog szerepelni a közeljövőben. Má régóta meg akarta mutatni filmes képességeit. Kedvenc sorozata, ami egy leszbikus nők életéről szól, már majdnem kapott meghívót. De végül mégsem vállalta el a szerepet.
 

Eric Dane halálos beteg!

2008.02.23

Eric Dane a grace klinika sztárja, egy hónapja tudta meg a tragikus hírt, mely szerint bőrrákja van! - A forgatáson vettem észre hogy valami nem stimmel. Fáradékony voltam, ésKép amikor tükörbe néztem, ki volt cserepesedve a szám. A diagnózis felállítása után azonnal megkezdték a sztár kezelését, ám sajnos a szervezete nem reagált jól a beavatkozásra. Eric egy hét alatt 5 kilót fogyott. Reméljük sikerül Eric-nek leküzdeni a halálos kórt, szurkolunk neki! Sok sikert! Szeretünk Eric...Jobbulást! :)

 

Vége az írósztrájknak!

2008.02.16

Így megkésve is, de nagy örömmel értesítek minden sorozatfüggőt, hogy véget ért a sztrájk. A VGA bejelentette, hogy megkötetett az eggyesség. Így kedvenc sorozatunk is várhatja majd a folytatást. Egyébként az NBC, a grace klinikából, Lost-ból berendelte a következő 22 epizódos seasont. Az is külön érdekesség, hogy az írósztrájk 100. napján kötetett meg az eggyesség. Reméljük minnél hamarabb beindul mindenkinek a kedvenc sorozata. Sok sikert, és jó filmnézést!

 

Golden Globe!

2008.01.23

Mint azt sokan tudjátok, a golden globe című díjátadóra jelölték a Grace klinikát, a legjobb drámasorozatbna, és Katherina Heigl-t alias Izzy-t. Sajnos egyikük sem nyert, de nincs okunk a szomorkodásra, hiszen még jövőre bezsebelhetünk mégtöbb díjat. Egyébként az írósztrájk miatt, nem volt megtartva, ezért egy sajtótájékoztató keretében adták át a díjakat. Még az sem biztos hogy az Oscar meglesz tartva, mert rengeteg neves színész az írósztrájkkal egyetértve nem megy el. Egyébként az írósztrájk már november óta tart, és kitudja mien hosszú ideig fog még lenni...

 

Kirúgták a grace klinika sztárját!

2007.12.21

Kirúgták Wasshington-t a grace klinikáról, mert T. Knight-ot lebuzizta! Nemrég vallotta be Knight magáról hogy homoszekszuális beálítotságú! Washington, aki a grace klinikában david burke doktort alakítja, kereshet új állást. Sokáig kérdéses volt Knight maradása is, de ő önszántából szeretett volna elmenni, de végül nem tette.